Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χαϊδαρίου

Τομέας Παιδείας Πολιτισμού & Αθλητισμού

Ο τομέας Παιδείας, Πολιτισμού και αθλητισμού περιλαμβάνει:

  • Τη διοργάνωση Πολιτιστικών και Αθλητικών Εκδηλώσεων σε διαφόρους πολιτιστικούς χώρους του Δήμου. Οι εργαζόμενοι σε αυτό το τμήμα θα είναι 6 άτομα με ειδικότητες υπαλλήλων γραφείου και εργατών.
  • Τη διαχείριση του θεάτρου εντός του Μητροπολιτικού Πάρκου Ιστορικής Μνήμης και Ευαισθητοποίησης, καθώς και του κυλικείου εντός του χώρου. Το θέατρο αυτό είναι ανοικτό 600 θέσεων και βρίσκεται παραπλεύρως της εισόδου του Β Στρατοπέδου Χαϊδαρίου. Επίσης θα στεγαστούν σε αίθουσες που βρίσκονται κάτω από τα διαζώματα διάφορα καλλιτεχνικά τμήματα. Για τη στελέχωση του απαιτούνται 21 άτομα με ειδικότητες ταμία, εργατών συντηρητών, φύλαξης, καθαριστριών, μπουφετζήδων, τοπογράφου και τεχνικών επαγγελμάτων.
  • Τη διαχείριση του Κέντρου πληροφόρησης νέων, το οποίο προσφέρει στους Δημότες πρόσβαση στο Internet. Ο αριθμός των εργαζομένων θα είναι 2 άτομα ένας ταμίας και ένας με ειδικότητα πληροφορικής.

Τα επόμενα έτη πρόκειται να λειτουργήσει και η νέα δραστηριότητα του Δήμου (όποτε και εφόσον γίνει η παραχώρηση του Μουσείου από το αρμόδιο Υπουργείο) που είναι:

  • Η δημιουργία και διαχείριση Μουσείου Εθνικής Αντίστασης «Μπλοκ 15» και κυλικείου εντός του χώρου. Το μουσείο αυτό θα λειτουργήσει όταν παραχωρηθεί ο χώρος από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Για τη λειτουργία του θα απαιτηθεί η πρόσληψη προσωπικού τουλάχιστον 8 ατόμων με ειδικότητες υπαλλήλων γραφείου, ταμείων, μπουφετζήδων, εργατών.
HP exam demo H3C exam demo