Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χαϊδαρίου

Νέα - Ειδήσεις

Δημιουργία επίσημης σελίδας της ΚΕΔΧ στην ιστοσελίδα του Facebook

Η Κοινωφελής Επιχείρηση θέλοντας να εκσυγχρονιστεί και να προσφέρει πιο άμεση επαφή και ενημέρωση προς τους δημότες, δημιούργησε επίσημη σελίδα στο Facebook.

Στη σελίδα μας θα μπορείτε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας και για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΔΑΠ-ΕΣΠΑ

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι εγγραφές μέσω ΕΣΠΑ για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) του Δήμου μας, στη Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Χαϊδαρίου (Δημαρχείο Χαϊδαρίου, 1ο υπόγειο) για τη σχολική χρονιά 2019-20. Οι εγγραφές θα διαρκέσουν έως και την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου.

Τηλέφωνα: 2132047-364-368

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΕΣΠΑ

Η Ε.Ε.Τ.Α.Α., για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αιτούντων και για την προστασία των προσωπικών τους δεδομένων, για πρώτη φορά στο πλαίσιο της τρέχουσας Πρόσκλησης, υιοθέτησε ειδική ηλεκτρονική εφαρμογή για την υποβολή των ενστάσεων . Τις πρώτες ημέρες υποβολής ενστάσεων υπήρξαν δυσκολίες και προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα όλοι οι αιτούντες που επιθυμούν να υποβάλλουν ένσταση, η προθεσμία για την ηλεκτρονική υποβολή τους παρατείνεται έως και την Παρασκευή 19/7/2019 στις 24:00.

 

Μετά την εξέταση των ηλεκτρονικά υποβληθεισών ενστάσεων, θα καταρτιστούν οι οριστικοί Πίνακες των ωφελούμενων ανά Περιφέρεια και Περιφερειακή Ενότητα και θα αναρτηθούν στον ιστότοπο της Ε.Ε.Τ.Α.Α. την Τρίτη 23/7/2019.

Προσωρινά αποτελέσματα ΕΣΠΑ

Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα ΕΣΠΑ στον ιστότοπο της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Οι διαδικασία των ενστάσεων για όσους είχαν ελλιπή φάκελο θα διαρκέσει ως την Τετάρτη 17 Ιουλίου.

Για την δική σας διευκόλυνση τη ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ, το γραφείο της Κοινωφελούς Επιχείρησης στο υπόγειο του Δημαρχείου Χαϊδαρίου θα δέχεται αιτούντες ΕΣΠΑ για τις ενστάσεις για τις δομές ΚΔΑΠ Χαϊδαρίου (και μόνο), έως και τις 19.45 το βράδυ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΙΝΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

Αύριο 10 Ιουλίου σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας, λόγω του αναμενόμενου καύσωνα, η Θερινή απασχόληση θα λειτουργήσει ώς εξής:

3ο Δημοτικό: Αποχώρηση 14.00 το αργότερο

5ο Δημοτικό: Αποχώρηση 12.00-12.30 το αργότερο

4ο Γυμνάσιο: Αποχώρηση 14.00 το αργότερο

6ο Γυμνάσιο: Αποχώρηση 13.00-13.30 το αργότερο

Σελίδα 1 από 16

HP exam demo H3C exam demo