Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χαϊδαρίου

Νέα - Ειδήσεις

Πρόσκληση 9ης τακτικής συνεδρίασης του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Χ.

ACP_PDF_2_file_document

Πρόσκληση 9ης τακτικής συνεδρίασης

 

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για την σύναψη προγραμματικής σύμβασης με ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. που παρέχουν υπηρεσίες πολιτιστικού και αθλητικού χαρακτήρα

Καλούνται οι ενδιαφερόμενες ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. να υποβάλλουν δηλώσεις ενδιαφέροντος για συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Χαϊδαρίου και τον Δήμο Χαϊδαρίου, για την υλοποίηση ανάλογων προγραμμάτων από 11/9/2013 έως 13/9/2013 και ώρα 13:00 στα γραφεία της Κ.Ε.Δ.Χ. (Στρ. Καραϊσκάκη 138 & Επαύλεως 2). Σχετική ανάρτη ση έγινε στην στην ιστιοσελίδα της  Κ.Ε.Δ.Χ. Επίσης, η ως άνω πρόσκληση τοιχοκολήθηκε στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμο Χαϊδαρίου.

 

Τηλ. Επικοινωνίας: 210 5822525, 210 5810567

ACP_PDF_2_file_documentΔείτε εδώ

ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ / ΕΠΙΛΑΧΟΥΣΩΝ / ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΒΡΕΦΙΚΟΙ - ΠΑΙΔΙΚΟΙ - ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ - ΚΔΑΠ - ΚΔΑΠ ΜΕΑ)

ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ
ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ / ΕΠΙΛΑΧΟΥΣΩΝ / ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ


(ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ)


ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ
Οι ωφελούμενες γυναίκες θα πρέπει να αναζητήσουν τις εντολές τοποθέτησης, στη δομή όπου έχουν επιλεγεί, προκειμένου να εγγράψουν το ή τα παιδιά τους μέχρι και τις 13/9/2013

ACP_PDF_2_file_documentΩφελούμενες γυναίκες

ACP_PDF_2_file_documentΕπιλαχούσες γυναίκες

ACP_PDF_2_file_documentΑπορριπτέες γυναίκες (αλφαβητικά ανά νομό)

Τοποθέτηση σταθμού Wi-Fi στην Αφαία

wifi   wf

 

Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χαϊδαρίου Λεωνίδας Γιαννακόπουλος σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Στρατηγικού Σχεδιασμού Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Δικτύων Απόστολο Θεοφίλη, προέβησαν στις απαραίτητες ενέργειες για τη τοποθέτηση σταθμού Wi-Fi στην περιοχή της Αφαίας, προκειμένου να υπάρχει πρόσβαση στο διαδίκτυο της συγκεκριμένης περιοχής.

Σύντομα θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για τη τοποθέτηση σταθμού Wi-Fi και στην περιοχή της Αγ. Γρηγορούσας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Oριστικά αποτελέσματα της υπ'αριθμ.ΚΟΧ 62.902/1/2012 για την Περιφερειακή Ενότητα Δυτικού Τομέα Αθηνών

logo alt

O ΚΕΑΝ – Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων ανακοινώνει τα οριστικά αποτελέσματα της υπ’αριθμ. ΚΟΧ 62.902/1/2012 Ανακοίνωσης  για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριακοσίων ογδόντα εννιά (389) ατόμων για την υλοποίηση προγράμματος ΚΟινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ) στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικού Τομέα Αθηνών στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς(Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013.

Πατήστε παρακάτω για να δείτε τους οριστικούς πίνακες των αποτελεσμάτων της υπ’αριθμ.  ΚΟΧ 62.902/1/2012 που προέκυψαν από το ειδικό λογισμικό μοριοδότησης :

Σελίδα 13 από 15

HP exam demo H3C exam demo