Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χαϊδαρίου

Νέα - Ειδήσεις

Ανάρτηση προσωρινών πινάκων για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.)

Αναρτήθηκαν σήμερα οι προσωρινοί πίνακες με τα ονόματα των ωφελούντων και των απορριπτέων για τα ΚΔΑΠ περιόδου 2015-16, στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (www.eetaa.gr). Όσοι έχετε απορριφθεί, καλείστε μέχρι και την Πέμπτη 10 Σεπτέμβρη, να αποστείλετε την ένσταση σας, μαζί με οποιοδήποτε έγγραφο έλειπε από την Αίτηση σας και ήταν λόγος απόρριψης. Οδηγίες για την Ένσταση, καθώς και το αρχείο αυτής, θα βρείτε στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Τα οριστικά αποτελέσματα θα αναρτηθούν στις 13 Σεπτέμβρη. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο της Κ.Ε.Δ.Χ. (213-2047364) ή σε αυτά της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (213-1320600).

Πρόσληψη προσωπικού

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χαιδαρίου ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού τριών (3) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, ορισμένου χρόνου.

Δείτε την ανακοίνωση εδώ

Aνακοίνωση για τα Καλοκαιρνινά camp.

Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 6 Ιουλίου, ξεκινά κανονικά η 2η περίοδος των καλοκαιρινών δραστηριοτήτων των camp χωρίς να επηρεάζονται από τη διεξαγωγή του Δημοψηφίσματος.

Πρόσκληση 11ης τακτικής συνεδρίασης του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Χ.

ACP_PDF_2_file_document

Πρόσκληση 11ης τακτικής συνεδρίασης

Δελτίο Τύπου

Η Κοινωφελής Επιχείρηση (ΚΕΔΧ) και o Δήμος Χαϊδαρίου, κατόπιν και παρέμβασης της Ένωσης Γονέων Χαϊδαρίου, προχωρά σε διόρθωση ορισμένων δυσλειτουργιών που εμφανίστηκαν κατά την εγγραφή των παιδιών για τα καλοκαιρινά camp του Δήμου Χαϊδαρίου.

Πιο συγκεκριμένα:

Συμφωνήθηκε να γίνονται δεκτά αντίγραφα των ατομικών δελτίων υγείας των παιδιών που κατατέθηκαν στην αρχή της σχολικής χρονιάς στα σχολεία, ή θα κατατεθούν για την εγγραφή των παιδιών στη νέα σχολική χρονιά.

Όσα παιδιά είναι ήδη εγγεγραμμένα στο κολυμβητήριο θα φέρουν αντίγραφα της βεβαίωσης από Δερματολόγο που έχουν καταθέσει. Τα παιδιά που δεν πηγαίνουν στο κολυμβητήριο, θα προσκομίσουν υποχρεωτικά βεβαίωση Δερματολόγου.

Τα εκκαθαριστικά σημειώματα πρέπει να προσκομισθούν, ώστε αν προκύψει αριθμός παιδιών μεγαλύτερος από αυτά που μπορεί να ικανοποιήσει ανά περίοδο το camp, να ισχύσει προτεραιότητα με εισοδηματικά κριτήρια.

Όσον αφορά το κείμενο της υπεύθυνης δήλωσης, αποφασίστηκε να διορθωθεί και να υπογραφεί εκ νέου από τους γονείς κατά την εγγραφή  στο camp, αποφεύγοντας κάποιες υπερβολές που δημιουργούν σύγχυση, χωρίς να είναι αυτό στις προθέσεις μας.

Ευχαριστούμε όλους τους γονείς για τις χρήσιμες παρατηρήσεις και τους διαβεβαιώνουμε ότι θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να ανταποκριθούμε τόσο στις δικές τους προσδοκίες, όσο και των παιδιών τους.

Σελίδα 9 από 12

HP exam demo H3C exam demo