Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χαϊδαρίου

Νέα - Ειδήσεις

Πρόσληψη προσωπικού

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χαιδαρίου ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού τριών (3) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, ορισμένου χρόνου.

Δείτε την ανακοίνωση εδώ

Aνακοίνωση για τα Καλοκαιρνινά camp.

Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 6 Ιουλίου, ξεκινά κανονικά η 2η περίοδος των καλοκαιρινών δραστηριοτήτων των camp χωρίς να επηρεάζονται από τη διεξαγωγή του Δημοψηφίσματος.

Πρόσκληση 11ης τακτικής συνεδρίασης του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Χ.

ACP_PDF_2_file_document

Πρόσκληση 11ης τακτικής συνεδρίασης

Δελτίο Τύπου

Η Κοινωφελής Επιχείρηση (ΚΕΔΧ) και o Δήμος Χαϊδαρίου, κατόπιν και παρέμβασης της Ένωσης Γονέων Χαϊδαρίου, προχωρά σε διόρθωση ορισμένων δυσλειτουργιών που εμφανίστηκαν κατά την εγγραφή των παιδιών για τα καλοκαιρινά camp του Δήμου Χαϊδαρίου.

Πιο συγκεκριμένα:

Συμφωνήθηκε να γίνονται δεκτά αντίγραφα των ατομικών δελτίων υγείας των παιδιών που κατατέθηκαν στην αρχή της σχολικής χρονιάς στα σχολεία, ή θα κατατεθούν για την εγγραφή των παιδιών στη νέα σχολική χρονιά.

Όσα παιδιά είναι ήδη εγγεγραμμένα στο κολυμβητήριο θα φέρουν αντίγραφα της βεβαίωσης από Δερματολόγο που έχουν καταθέσει. Τα παιδιά που δεν πηγαίνουν στο κολυμβητήριο, θα προσκομίσουν υποχρεωτικά βεβαίωση Δερματολόγου.

Τα εκκαθαριστικά σημειώματα πρέπει να προσκομισθούν, ώστε αν προκύψει αριθμός παιδιών μεγαλύτερος από αυτά που μπορεί να ικανοποιήσει ανά περίοδο το camp, να ισχύσει προτεραιότητα με εισοδηματικά κριτήρια.

Όσον αφορά το κείμενο της υπεύθυνης δήλωσης, αποφασίστηκε να διορθωθεί και να υπογραφεί εκ νέου από τους γονείς κατά την εγγραφή  στο camp, αποφεύγοντας κάποιες υπερβολές που δημιουργούν σύγχυση, χωρίς να είναι αυτό στις προθέσεις μας.

Ευχαριστούμε όλους τους γονείς για τις χρήσιμες παρατηρήσεις και τους διαβεβαιώνουμε ότι θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να ανταποκριθούμε τόσο στις δικές τους προσδοκίες, όσο και των παιδιών τους.

Πρόσληψη προσωπικού

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χαιδαρίου ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού εικοσιτριών (23) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών.

Δείτε την ανακοίνωση εδώ

Σελίδα 10 από 13

HP exam demo H3C exam demo