Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χαϊδαρίου

Νέα - Ειδήσεις

ΚΙΝΗΤΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

Λόγω των προβλημάτων ρύπανσης, που παρατηρούνται στην περιοχή μας, από τη λειτουργία κυρίως των ΕΛ.ΠΕ., της Χαλυβουργίας και της ΠΥΡΚΑΛ, καθώς και της αυξημένης κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Αθηνών, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Χαΐδαρίου σε συνεργασία με το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής είχε προβεί στην εγκατάσταση ενός κινητού σταθμού μέτρησης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στην πόλη μας.

Ο σταθμός λειτούργησε το διάστημα από 1/9/2010 έως 24/6/2011. Τα πρωτογενή δεδομένα αποστέλλονταν επεξεργασμένα από ειδικούς επιστήμονες του ΥΠΕΚΑ στην Κοινωφελή Επιχείρηση, σε μηνιαία βάση.

Κατόπιν αιτήματός μας προς το Υπουργείο λάβαμε την έκθεση αποτελεσμάτων, όπου γίνεται αντιληπτό ότι η μέση οριακή τιμή των μετρήσεων για τα αιωρούμενα σωματίδια, το διοξείδιο του θείου, το διοξείδιο του αζώτου, το όζον, το μονοξείδιο του άνθρακα κατά το διάστημα που ο σταθμός ήταν εγκαταστημένος στο δήμο μας δεν σημείωσε καμία υπέρβαση των οριακών τιμών.

Διαβάστε το σχετικό.

Αναλυτικά:

Σεπτέμβριος 2010Οκτώβριος 2010, Νοέμβριος 2010, Δεκέμβριος 2010, Ιανουάριος 2011, Φεβρουάριος 2011, Μάρτιος 2011, Απρίλιος 2011Μάιος 2011. Ιούνιος 2011.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Αποτελέσματα προκύρηξης Δυτικού Τομέα.

logo         alt

Aποτελέσματα της υπ’αριθμ. ΚΟΧ 62.902/1/2012 ανακοίνωσης για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριακοσίων ογδόντα εννιά (389) ατόμων για την υλοποίηση προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ) στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικού Τομέα Αθηνών στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013.

-Πίνακας κατάταξης υποψηφίων ταξινόμηση κατα αύξουσα σειρά ΑΜΚΑ (ΜΟΝΟ ΑΜΚΑ)

-Πίνακας κατάταξης υποψηφίων ταξινόμηση κατα φθίνουσα βαθμολογική σειρά (ΜΟΝΟ ΑΜΚΑ)

-Πίνακας απορριπτέων ταξινόμηση κατα αύξουσα σειρά ΑΜΚΑ

-Πίνακας κατάταξης ωφελουμένων,δηλαδή πίνακας προσληπτέων ταξινόμηση κατα αύξουσα σειρά ΑΜΚΑ (ΜΟΝΟ ΑΜΚΑ)


389 Προσλήψεις Κοινωφελούς Χαρακτήρα στον Δυτικό Τομέα των Αθηνών

badge_full                            eu           epi    espa

 

Την Δευτέρα 09 Ιουλίου 2012 το Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων (ΚΕΑΝ) ξεκινά την συγκέντρωση των αιτήσεων για την υπ'αριθμ.ΚΟΧ 62.902/1/2012 ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριακοσίων ογδόντα εννιά (389) ατόμων για την υλοποίηση προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ) στην Περιφερειακή Ενότητα  Δυτικού Τομέα Αθηνών στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει την Δευτέρα στις 09/07/2012 και λήγει την Τετάρτη στις 18/07/2012 και ώρες 09.00πμ – 14.30μμ.

Οι αιτήσεις θα γίνονται

- είτε αυτοπροσώπως , στα γραφεία του Δικαιούχου, οδός Πατρόκλου 57 & Πριάμου , Ίλιον

- είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία του Δικαιούχου στην ακόλουθη διεύθυνση: Πατρόκλου 57, Τ.Κ.: 131 22, ΙΛΙΟΝ, ΑΘΗΝΑ απευθύνοντάς την στο ΚΕΑΝ - ΚΥΤΤΑΡΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΩΝ ΝΕΩΝ (για Π.Ε. Δυτικού Τομέα Αθηνών), υπόψη Κας Κανάκη Ματίνας.

Οι ανακοινώσεις, η αίτηση και οι οδηγίες συμπλήρωσής της βρίσκονται αναρτημένες στον πινακα ανακοινωσεων της Κοινωφελής Επιχείρησης του Δήμου Χαϊδαρίου.

Πατήστε εδώ για την Ανακοίνωση ΚΟΧ 62.902/1/2012 του Δυτικού Τομέα των Αθηνών.

Για να δείτε την αίτηση πατήστε εδώ

& τις οδηγίες συμπλήρωσης πατήστε εδώ.

 

Οι θέσεις που αναγράφονται στην προκήρυξη και αφόρουν τον Δήμο Χαϊδαρίου περιλαμβάνουν της εξής ειδικότητες: ΤΕ Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, ΠΕ ή ΤΕ Γεωπονίας, ΤΕ ή ΔΕ Πολιτικών και Δομικών έργων, ΤΕ Τοπογράφος, ΔΕ Χειριστής Η/Υ, ΔΕ Ψυκτικός, ΔΕ Υδραυλικοί, ΔΕ Ηλεκτρολόγοι, ΔΕ Οδηγοί Γ Κατηγορίας, ΔΕ Κηπουροί, YΕ Εργάτες Γενικών Καθηκόντων, ΠΕ Νηπιαγωγών, ΠΕ Βιολόγος, ΤΕ Ραδιολόγος-Ακτινολόγος, ΠΕ Παιδαγωγών, ΠΕ Γυμναστές, ΠΕ ή ΤΕ Διατροφολόγος-Διαιτολόγος, ΔΕ Βοηθοί Βρεφονηπιοκόμοι, ΠΕ ή ΔΕ Θεατρικής Αγωγής, ΔΕ Διοικητικοί Υπάλληλοι, ΥΕ Εργατών Καθαριότητας, ΠΕ Κοινωνιολόγος, ΤΕ ή ΔΕ Φυσικοθεραπευτής, ΔΕ Βοηθός Νοσηλευτή.

Εγκαίνια Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.)

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010, ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης, εγκαινίασαν το νέο χώρο του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.), στην οδό Επαύλεως 14.

1KDAP

Η τελετή πραγματοποιήθηκε παρουσία Δημοτικών Συμβούλων τόσο της Συμπολίτευσης όσο και της Aντιπολίτευσης του Δήμου μας.

Μετά τη σεμνή τελετή, ακολούθησε στο χώρο του παρακείμενου κλειστού Γυμναστηρίου party για τους μικρούς μας φίλους που παρευρέθηκαν, με μουσική, χορό αλλά και μπουφέ από γλυκά και αναψυκτικά, καθώς και ποπ-κορν και μαλλί της γριάς!

Πολλές εκπλήξεις περίμεναν εκεί τους μικρούς μας φίλους, όπως ο Bob Σφουγγαράκης, που μοίραζε σοκοφρέτες, δύο κλόουν που πρόσφεραν μπαλόνια σε διάφορα σχέδια και χόρευαν μαζί με τα παιδιά, καθώς επίσης και ένας ταχυδακτυλουργός, που με το πρόγραμμά του, ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους.

Περισσότερα...

Περιβαλλοντική Εκδήλωση στον κινηματογράφο «ΑΝΟΙΞΗ» για μαθητές των Γυμνασίων και των ΑΜΕΑ της πόλης μας

Την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010, υλοποιήθηκε από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Χαϊδαρίου σε συνεργασία με το «Δίκτυο Μεσόγειος SOS», περιβαλλοντική εκδήλωση για μαθητές των Γυμνασίων και των ΑΜΕΑ της πόλης μας, στο Δημοτικό Κινηματογράφο «ΑΝΟΙΞΗ».

Ομαδική κατασκευή από το 5ο Γυμνάσιο

Η εκδήλωση περιελάμβανε προβολή ντοκιμαντέρ για το περιβάλλον καθώς και έκθεση με κατασκευές όλων των παιδιών από ανακυκλώσιμα υλικά, οι οποίες έκλεψαν την παράσταση παρουσιάζοντας με αυτόν τον τρόπο τη φαντασία, τη θέληση αλλά και την ευαισθησία των παιδιών και των εκπαιδευτικών τους για την προστασία του περιβάλλοντος.

Περισσότερα...

Σελίδα 12 από 13

HP exam demo H3C exam demo