Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χαϊδαρίου

Νέα - Ειδήσεις

Περιβαλλοντική Εκδήλωση στον κινηματογράφο «ΑΝΟΙΞΗ» για μαθητές των Γυμνασίων και των ΑΜΕΑ της πόλης μας

Την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010, υλοποιήθηκε από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Χαϊδαρίου σε συνεργασία με το «Δίκτυο Μεσόγειος SOS», περιβαλλοντική εκδήλωση για μαθητές των Γυμνασίων και των ΑΜΕΑ της πόλης μας, στο Δημοτικό Κινηματογράφο «ΑΝΟΙΞΗ».

Ομαδική κατασκευή από το 5ο Γυμνάσιο

Η εκδήλωση περιελάμβανε προβολή ντοκιμαντέρ για το περιβάλλον καθώς και έκθεση με κατασκευές όλων των παιδιών από ανακυκλώσιμα υλικά, οι οποίες έκλεψαν την παράσταση παρουσιάζοντας με αυτόν τον τρόπο τη φαντασία, τη θέληση αλλά και την ευαισθησία των παιδιών και των εκπαιδευτικών τους για την προστασία του περιβάλλοντος.

Περισσότερα...

Πρόσκληση για τα εγκαίνια του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών

EGKAINIA_KDAP

Περισσότερα...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ προς όλους τους χαϊδαριώτες πολίτες

leoforio

Χαϊδάρι, 27/9/2010

Αγαπητοί συμπολίτες,

Τη νύχτα του περασμένου Σαββάτου, κάποια άγνωστα κακοποιά στοιχεία, τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό, που κατέκαψε τελικά το εσωτερικό του μοναδικού λεωφορείου, το οποίο εξυπηρετούσε τη Δημοτική μας Συγκοινωνία!

Το λεωφορείο αυτό ήταν σταθμευμένο, στην αφετηρία, που βρίσκεται μπροστά από το κτίριο του νέου Δημαρχείου! Σε κεντροβαρικό δηλαδή και φωτισμένο σημείο!

Θα πρέπει να τονίσουμε παρενθετικά εδώ, πως τα υπόλοιπα 3 λεωφορεία, που είχαμε στη διάθεσή μας μέχρι πρότινος, έχουν υποστεί σοβαρές μηχανικές βλάβες και έχουν γίνει ήδη από την πλευρά μας όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να αντικατασταθούν, μέσω της ΕΘΕΛ.

Περισσότερα...

Απολογισμός πεπραγμένων

Ύστερα από (9) μήνες δημιουργικής παρουσίας στο «Δημοτικό μας γίγνεσθαι» η Διοίκηση της ΚΕΔΧ, σας παρουσιάζει, για ενημέρωση, έναν άτυπο και συνοπτικό απολογισμό των δράσεών της, ανά τομέα, μέχρι σήμερα:

Περισσότερα...

Σελίδα 12 από 12

HP exam demo H3C exam demo