Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χαϊδαρίου

Δράσεις

Διάθεση προϊόντων 9/3/2014

DSCN9460DSCN9470DSCN9483DSCN9467

Την Κυριακή 9 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε για πολλοστή φορά η επιτυχημένη πρωτοβουλία του Δήμου Χαϊδαρίου, σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου, διάθεσης προϊόντων απευθείας από παραγωγούς χωρίς μεσάζοντες στους Δημότες Χαϊδαρίου, με στόχο να σταθεί αρωγός τόσο στους καταναλωτές όσο και στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη τη βοήθεια της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου. Παρά τις εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες και το ψιλόβροχο, η προσέλευση του κόσμου ήταν ικανοποιητική.

 

Γι’ άλλη μια φορά, όλες οι παραγγελίες των Δημοτών ικανοποιήθηκαν και η ποιότητα των προϊόντων αποδείχθηκε άριστη. Οι τιμές των προϊόντων ήταν πολύ χαμηλές και προσιτές και ικανοποίησαν κάθε ενδιαφερόμενο δημότη. Πιο αναλυτικά τα προϊόντα που διατέθηκαν ανήλθαν σε ποσότητα περίπου στους 9 τόνους και ήταν τα εξής: Ρύζι, πατάτες, αλεύρι, ελαιόλαδο, τυριά, παραδοσιακά ζυμαρικά, μέλι, ελιές, αλλαντικά, κρασί, γλυκά κουταλιού και ξηροί καρποί. Οι παραγωγοί διέθεσαν για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης μας συνολική ποσότητα 400 κιλών σε ρύζι, όσπρια, αλεύρι, ζυμαρικά και πατάτες.Ο Δήμος Χαϊδαρίου και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου ευχαριστούν τους παραγωγούς για τη συνεργασία και ενημερώνουν τους δημότες πως θα επανέλθουν με καινούρια δράση στις 13 Απριλίου (Κυριακή των Βαΐων).

10η ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ

proionta_5

Στην 10η διάθεση προϊόντων χωρίς την παρέμβαση μεσαζόντων, προχωρά ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου κ. Δημήτρης Μαραβέλιας, σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Χαϊδαρίου κ. Λεωνίδα Γιαννακόπουλο και το προσωπικό της Κ.Ε.Δ.Χ., ανταποκρινόμενοι στα αιτήματα των πολιτών του Χαϊδαρίου, οι οποίοι έχουν αγκαλιάσει θερμά την δράση αυτή.


Εφόσον οι δράσεις αυτές έχουν γίνει γνωστές στους περισσότερους δημότες της πόλης μας, δε θα χρειάζεται πλέον η χρονοβόρα διαδικασία της παραγγελίας προϊόντων, τα οποία θα μπορούν να προμηθεύονται εκείνη την ημέρα. Ενδεικτικά θα διανεμηθούν: Πατάτες, ρύζι, τυροκομικά, ελιές, λάδι, μέλι, αλεύρι, ζυμαρικά, αλλαντικά, και άλλα βασικά είδη διατροφής, όλα τους προϊόντα της ελληνικής γης, στην καλύτερη δυνατή τιμή και ποιότητα, με τη συνεργασία Ελλήνων παραγωγών.


Η διάθεση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Μαρτίου,  και ώρες 09:00 - 14:00, στο Πάρκο Ιστορικής Μνήμης.


Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στα τηλέφωνα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Χαϊδαρίου (Κ.Ε.Δ.Χ.) 210-5810567 και 210-5822525, ή να επισκεφθείτε τις ηλεκτρονικές σελίδες www.haidari.gr και www.kedx.gr.

Πατήστε εδώ για να δείτε τη λίστα με τα προϊόντα.

Διάθεση προϊόντων 2/2/2014

DSCN8996DSCN8999DSCN9005DSCN9011

 

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε για πολλοστή φορά η επιτυχημένη πρωτοβουλία του Δήμου Χαϊδαρίου, σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου, διάθεσης προϊόντων απευθείας από παραγωγούς χωρίς μεσάζοντες στους Δημότες Χαϊδαρίου, με στόχο να σταθεί αρωγός τόσο στους καταναλωτές όσο και στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη τη βοήθεια της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου. Παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες, η προσέλευση του κόσμου ήταν και πάλι μεγάλη.

 

Γι’ άλλη μια φορά, όλες οι παραγγελίες των Δημοτών ικανοποιήθηκαν και η ποιότητα των προϊόντων αποδείχθηκε άριστη. Λόγω της μεγάλης προσέλευσης του κόσμου, οι ποσότητες σε κάποια προϊόντα εξαντλήθηκαν από πολύ νωρίς με αποτέλεσμα οι παραγωγοί να ανεφοδιαστούν με επιπλέον ποσότητες. Οι τιμές των προϊόντων ήταν πολύ χαμηλές και προσιτές και ικανοποίησαν κάθε ενδιαφερόμενο δημότη. Πιο αναλυτικά τα προϊόντα που διατέθηκαν ανήλθαν σε ποσότητα περίπου στους 12 τόνους και ήταν τα εξής: Ρύζι, πατάτες, αλεύρι, ελαιόλαδο, τυριά, παραδοσιακά ζυμαρικά, μέλι, ελιές, αλλαντικά, κρασί, γλυκά κουταλιού και ξηροί καρποί. Οι παραγωγοί διέθεσαν για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης μας συνολική ποσότητα μισού τόνου σε ρύζι, όσπρια, αλεύρι, ζυμαρικά και πατάτες.Ο Δήμος Χαϊδαρίου και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου ευχαριστούν τους παραγωγούς για τη συνεργασία και ενημερώνουν τους δημότες πως λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης τους, θα επανέλθουν με καινούρια δράση στις 9 Μαρτίου.

9η ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ

proionta_5

Στην 9η διάθεση προϊόντων χωρίς την παρέμβαση μεσαζόντων, προχωρά ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου κ. Δημήτρης Μαραβέλιας, σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Χαϊδαρίου κ. Λεωνίδα Γιαννακόπουλο και το προσωπικό της Κ.Ε.Δ.Χ., ανταποκρινόμενοι στα αιτήματα των πολιτών του Χαϊδαρίου, οι οποίοι έχουν αγκαλιάσει θερμά την δράση αυτή.  

Εφόσον οι δράσεις αυτές έχουν γίνει γνωστές στους περισσότερους δημότες της πόλης μας, δε θα χρειάζεται πλέον η χρονοβόρα διαδικασία της παραγγελίας προϊόντων, τα οποία θα μπορούν να προμηθεύονται εκείνη την ημέρα. Ενδεικτικά θα διανεμηθούν: Πατάτες, ρύζι, τυροκομικά, ελιές, λάδι, μέλι, αλεύρι, ζυμαρικά, αλλαντικά, και άλλα βασικά είδη διατροφής, όλα τους προϊόντα της ελληνικής γης, στην καλύτερη δυνατή τιμή και ποιότητα, με τη συνεργασία Ελλήνων παραγωγών. 

Η διάθεση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, και ώρες 09:00 - 14:00, στο Πάρκο Ιστορικής Μνήμης. 

 Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στα τηλέφωνα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Χαϊδαρίου (Κ.Ε.Δ.Χ.) 210-5810567 και 210-5822525, ή να επισκεφθείτε τις ηλεκτρονικές σελίδες www.haidari.gr και www.kedx.gr. 

Πατήστε εδώ για να δείτε τη λίστα με τα προϊόντα.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAAR ΤΟΥ Κ.Δ.Α.Π. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

DSCN8719DSCN8722DSCN8723DSCN8725

Τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013, πραγματοποιήθηκε χριστουγεννιάτικη γιορτή - παζάρι στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου μας. Το παρόν έδωσε ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, κ. Λεωνίδας Γιαννακόπουλος, ο οποίος μίλησε στους γονείς και τους διαβεβαίωσε ότι θα γίνει ότι είναι δυνατόν για την διατήρηση του Κ.Δ.Α.Π., παρά τις δυσκολίες της εποχής.

Οι μικροί μας φίλοι έπαιξαν με «Ξωτικό»-έκπληξη και εντυπωσιάστηκαν με τα παιχνίδια και το face painting!

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όσους γονείς προσέφεραν τα κεράσματα της γιορτής, που τόσο άρεσαν σε όλους. Πάνω απ' όλα όμως οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους διάλεξαν τα Χριστουγεννιάτικα δωράκια τους από το ιδιαίτερα οικολογικό παζάρι μας. Ημερολόγια, στολίδια και γούρια, ήταν όλα κατασκευασμένα από φυσικά υλικά που σχεδόν ανέξοδα συγκεντρώσαμε. Έτσι οι τιμές των δώρων, καθαρά συμβολικές, μας θύμισαν ότι ακόμα και τα λίγα μπορούν να δώσουν πολλά σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, ιδιαίτερα τώρα στις γιορτές. Το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων θα προσφερθεί για τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.


Σας ευχαριστούμε πολύ!

Χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλους

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Χ και το προσωπικό του  Κ.Δ.Α.Π. Χαϊδαρίου 

DSCN8726DSCN8741

Σελίδα 7 από 10

HP exam demo H3C exam demo