Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χαϊδαρίου

Δράσεις

Αιτήσεις για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ)


__ logo_espa

Ο Δήμος Χαϊδαρίου, σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου, ανακοινώνει τη δημιουργία Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) και για παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών για τη νέα σχολική χρονιά, με ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή των παιδιών σε πολιτιστικές, καλλιτεχνικές και αθλητικές δραστηριότητες, οι οποίες είναι όπως: παραδοσιακοί και μοντέρνοι χοροί, ρυθμική γυμναστική, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, βόλεϊ, τένις, θεατρικό παιχνίδι, μαθαίνω σκάκι, βοήθεια στη σχολική μελέτη και άλλα.

Το πρόγραμμα καλύπτεται από την ΕΕΤΑΑ και καλούμε τις μητέρες να κάνουν άμεσα αίτηση συμμετοχής προκειμένου να καλύψουν την απογευματινή απασχόληση των παιδιών χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά πρέπει να κατατεθούν στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Χαϊδαρίου ή στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Χαϊδαρίου (ΚΕΔΧ) το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013 προκειμένου να προωθηθούν ομαδικά προς την ΕΕΤΑΑ.

Η εξασφάλιση δημιουργίας ΚΔΑΠ είναι μία μεγάλη επιτυχία του Δήμου Χαϊδαρίου που έρχεται, σε αυτές τις δύσκολες οικονομικά ημέρες που βιώνουν οι πολίτες, να τους καλύψει εντελώς δωρεάν και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο δραστηριότητες για τις οποίες θα απαιτούνταν πρόσθετες δαπάνες σε όσους επιθυμούσαν να συμμετέχουν.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (http://www.eetaa.gr)

Διάθεση αγροτικών προϊόντων 7-7-2013

DSCN6856DSCN6862DSCN6860DSCN6858

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η επιχείρηση διάθεσης προϊόντων απευθείας από παραγωγούς στους Δημότες Χαϊδαρίου, που οργάνωσε για έκτη φορά η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Χαϊδαρίου, την Κυριακή 7 Ιουλίου. Όλες οι παραγγελίες των Δημοτών ικανοποιήθηκαν και η ποιότητα των προϊόντων αποδείχθηκε άριστη. Επίσης εξυπηρετήθηκαν και δημότες οι οποίοι δεν είχαν προβεί σε παραγγελίες, καθώς οι ποσότητες των προϊόντων που διέθεσαν οι παραγωγοί ήταν αρκετές για να τους καλύψουν. Οι τιμές των προϊόντων ήταν πολύ χαμηλές και προσιτές και ικανοποίησαν κάθε ενδιαφερόμενο δημότη.

Πιο αναλυτικά τα προϊόντα που διατέθηκαν ανήλθαν σε ποσότητα περίπου στους 8 τόνους και ήταν τα εξής: Ρύζι, πατάτες, αλεύρι, ελαιόλαδο, τυριά, παραδοσιακά ζυμαρικά, μέλι, ελιές, αλλαντικά, κρασί, γλυκά κουταλιού και καλλυντικά. Οι παραγωγοί διέθεσαν για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης μας συνολική ποσότητα 250 κιλών, από τα προαναφερθέντα προϊόντα.


Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Χαϊδαρίου ευχαριστεί τους παραγωγούς για τη συνεργασία και ενημερώνει τους δημότες πως λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης τους, θα επανέλθει με νέα σειρά δράσεων από το Σεπτέμβρη.

6η ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ

proionta_5

 

Στην 6η διάθεση προϊόντων χωρίς την παρέμβαση μεσαζόντων, προχωρά ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου κ. Δημήτρης Μαραβέλιας, σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Χαϊδαρίου κ. Λεωνίδα Γιαννακόπουλο και το προσωπικό της Κ.Ε.Δ.Χ., ανταποκρινόμενοι στα αιτήματα των πολιτών του Χαϊδαρίου, οι οποίοι έχουν αγκαλιάσει θερμά την δράση αυτή.


Σε μια προσπάθεια ενίσχυσης της διαδικασίας με σκοπό τον καλύτερο συντονισμό και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, ο Δήμος Χαϊδαρίου δίνει την δυνατότητα μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας www.agorahaidariou.gr οι καταναλωτές να επιλέξουν μέσα από μια πληθώρα προϊόντων. Ενδεικτικά θα διανεμηθούν: Πατάτες, ρύζι, τυροκομικά, ελιές, λάδι, μέλι, αλεύρι, ζυμαρικά, αλλαντικά, και άλλα βασικά είδη διατροφής, όλα τους προϊόντα της ελληνικής γης, στην καλύτερη δυνατή τιμή και ποιότητα, με τη συνεργασία Ελλήνων παραγωγών.


Η διάθεση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Ιουλίου, από τις 8:00-13.00, στο Πάρκο Ιστορικής Μνήμης.


Καλούνται οι δημότες, οι οποίοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διάθεση προϊόντων, από τις 17/6/2013 έως και τις 4/7/2013, να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους ή αν δεν υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο, να προσέλθουν κατά τις εργάσιμες ημέρες, και ώρες 9.30 – 15.30, στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου (Στρ. Καραϊσκάκη 138 & Επαύλεως 2), στο γραφείο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χαϊδαρίου (Κ.Ε.Δ.Χ.), στο 1ο υπόγειο.

 

Για να υποβάλλεται ηλεκτρονικά την αίτησή σας πατήστε εδώ.

Διάθεση αγροτικών προϊόντων 28-4-2013

DSCN6040DSCN6052DSCN6050DSCN6039

 

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η επιχείρηση διάθεσης προϊόντων απευθείας από παραγωγούς στους Δημότες Χαϊδαρίου, που οργάνωσε για πέμπτη φορά η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Χαϊδαρίου, την Κυριακή 28 Απριλίου. Όλες οι παραγγελίες των Δημοτών ικανοποιήθηκαν και η ποιότητα των προϊόντων αποδείχθηκε άριστη. Επίσης εξυπηρετήθηκαν και δημότες οι οποίοι δεν είχαν προβεί σε παραγγελίες, καθώς οι ποσότητες των προϊόντων που διέθεσαν οι παραγωγοί ήταν αρκετές για να τους καλύψουν. Οι τιμές των προϊόντων ήταν πολύ χαμηλές και προσιτές και ικανοποίησαν κάθε ενδιαφερόμενο δημότη.

Πιο αναλυτικά τα προϊόντα που διανεμήθηκαν ανήλθαν σε ποσότητα περίπου στους 15 τόνους και ήταν τα εξής: Ρύζι, όσπρια, πατάτες, κρεμμύδια, σκόρδα, αλεύρι, ελαιόλαδο, τυριά, παραδοσιακά ζυμαρικά, μέλι, ελιές, κρασί, ξύδι, χαλβάς, ταχίνι, γλυκά κουταλιού, σταφίδες, πετιμέζι. Οι παραγωγοί διέθεσαν για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης μας συνολική ποσότητα 200 κιλών, από τα προαναφερθέντα προϊόντα.


Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Χαϊδαρίου ευχαριστεί τους παραγωγούς για τη συνεργασία και ενημερώνει τους δημότες πως θα επανέλθει με νέα διάθεση προϊόντων από Έλληνες παραγωγούς σύντομα.

5η ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ

proionta_5

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Χαϊδαρίου, μετά την μεγάλη ανταπόκριση των δημοτών, προχωρά στην 5η κατά σειρά διανομή προϊόντων, χωρίς την παρέμβαση μεσαζόντων, σε βασικά είδη διατροφής, προϊόντων της ελληνικής γης, στην όσο το δυνατόν καλύτερη τιμή  και ποιότητα, με τη συνεργασία Ελλήνων παραγωγών.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Απριλίου, από τις 09:00 – 13.30, στο Πάρκο Ιστορικής Μνήμης.

Καλούνται οι δημότες, οι οποίοι επιθυμούν να δώσουν τις παραγγελίες τους, να προσέλθουν εργάσιμες ημέρες και ώρες 09:30-15:30, από την Δευτέρα 08/04/2013 έως και την Παρασκευή 26/04/2013, στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου (Στρ. Καραϊσκάκη 138 & Επαύλεως 2), στο γραφείο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Χαϊδαρίου (Κ.Ε.Δ.Χ.), στο 1ο υπόγειο, για να συμπληρωθεί η έντυπη μορφή παραγγελίας και να παραλάβουν το σχετικό αποδεικτικό για την ημέρα τις διανομής. Πληροφορίες στα τηλέφωνα της  Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Χαϊδαρίου (Κ.Ε.Δ.Χ.) 210-5810567, 210-5822525.

 

Δείτε τους σχετικούς πίνακες με τα προϊόντα ΕΔΩ.

Σελίδα 8 από 10

HP exam demo H3C exam demo