Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χαϊδαρίου

Δράσεις

Διανομή αγροτικών προϊόντων 23-12-12

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η δράση διάθεσης προϊόντων απευθείας από παραγωγούς στους Δημότες Χαϊδαρίου, που οργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Χαϊδαρίου, την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου.

Όλες οι παραγγελίες των Δημοτών ικανοποιήθηκαν και η ποιότητα των προϊόντων αποδείχθηκε άριστη. Ακόμη και για προϊόντα που οι ποσότητές τους εξαντλήθηκαν, οι παραγωγοί σε συνεννόηση με τον κόσμο, τις επόμενες ημέρες θα τους εξυπηρετήσουν, φέρνοντάς τους τις παραγγελίες τους. Οι τιμές των προϊόντων ήταν πολύ χαμηλές και προσιτές και ικανοποίησαν κάθε ενδιαφερόμενο δημότη. 

Πιο αναλυτικά τα προϊόντα που διετέθησαν ανήλθαν σε ποσότητα 27 τόνους και ήταν τα εξής: ελαιόλαδο, αλεύρι, ρύζι, γαλακτοκομικά, εσπεριδοειδή, παραδοσιακά ζυμαρικά, σταφίδες, καρύδια, κάστανα, μέλι, γλυκά του κουταλιού, τσίπουρο, ρακόμελο, κρασί.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Χαϊδαρίου ευχαριστεί τους παραγωγούς για τη συνεργασία και ενημερώνει πως προτίθεται να συνεχίσει την συγκεκριμένη δράση.

dscn4714dscn4724 

2η ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ

proionta_5

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Χαϊδαρίου προχωρά στην δεύτερη διανομή προϊόντων, χωρίς την παρέμβαση μεσαζόντων, σε βασικά είδη διατροφής, προϊόντα της ελληνικής γης, στην όσο το δυνατόν καλύτερη τιμή  και ποιότητα, με τη συνεργασία Ελλήνων παραγωγών.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την  Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, από τις  09:00 - 15:00, στο Πάρκο Ιστορικής Μνήμης.

Καλούνται οι δημότες, οι οποίοι επιθυμούν να δώσουν τις παραγγελίες τους, να προσέλθουν εργάσιμες ημέρες, και ώρες 10:00-16:00, από την Δευτέρα 10/12/2012 έως και την Τετάρτη 19/12/2012, στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου (Στρ. Καραϊσκάκη 138 & Επαύλεως 2), στογραφείο της Κοινωφελούς Επιχείρησης  Δήμου Χαϊδαρίου (Κ.Ε.Δ.Χ.), στο 1ο υπόγειο, για να συμπληρωθεί η έντυπη μορφή παραγγελίας και να παραλάβουν το σχετικό αποδεικτικό για την ημέρα τις διανομής. Πληροφορίες στο τηλέφωνο της  Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χαϊδαρίου (Κ.Ε.Δ.Χ.) 210-5810567, 210-5822525.

Δείτε τους σχετικούς πίνακες με τα προϊόντα ΕΔΩ.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Χαϊδαρίου σε συνεργασία με την Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ>>, για μία ακόμη χρονιά θα απασχολήσει τα παιδιά των εργαζόμενων γονιών με το πρόγραμμα: 

«ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ»

foto_kdap 

Σκοπός του προγράμματος είναι η δημιουργική, ψυχαγωγική & ευχάριστη ενασχόληση των παιδιών μας.

Καθημερινά τα παιδιά, ηλικίας 6-12 ετών, έχουν τη δυνατότητα να απασχολούνται από τις 08:00 έως τις 16:00 στις εγκαταστάσεις του 7ου Δημοτικού (Κέντρο) και του 8ου Δημοτικού (Δάσος).

Το πρόγραμμα φέτος θα διαρκέσει απο 20 Ιουνίου έως 27 Ιουλίου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χαϊδαρίου

από 1η έως 14η Ιουνίου 9.00-17.00

Στρ. Καραϊσκάκη 138 & Επαύλεως 2 Δημαρχείο Χαϊδαρίου

Τηλ. 213 2047360, 210-5822525, 210-5810567

Διερεύνηση της επικινδυνότητας του Υποσταθμού της ΔΕΗ στον Ελαιώνα

Για το παραπάνω θέμα σας πληροφορούμε τα εξής:

1) Ο Δήμος μας απευθύνθηκε αρχικά με έγγραφό του, προς τη ΔΕΗ και απαίτησε να του δοθεί η ΜΠΕ για τον Υποσταθμό που λειτουργεί σε απόσταση αναπνοής από τα δύο Σχολεία (2ο Γυμνάσιο – 2ο Λύκειο Χαϊδαρίου).

Η απάντηση της ΔΕΗ στο εν λόγω αίτημα ήταν στην ουσία αρνητική, αφού μας γνωστοποιήθηκε πως για τέτοιου τύπου παλαιά «υφιστάμενα» έργα δεν απαιτείται περιβαλλοντική αδειοδότηση!

Με τα δεδομένα αυτά, με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής, ανατέθηκαν σε δύο επιστημονικούς φορείς και συγκεκριμένα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο ΤΕΙ Πειραιά μετρήσεις, για την επικινδυνότητα των εγκαταστάσεων του ΚΥΤ, τόσο για τους περίοικους, όσο και για τα δύο Σχολεία.

Περισσότερα...

Χείρα βοηθείας της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου μας, σε ανήμπορους και μοναχικούς ηλικιωμένους, μέσω του Προγράμματος τηλεβοήθειας «ΟΤΕAlert»

Σε συνέχεια των δράσεων και των πρωτοβουλιών της Κ.Ε.Δ.Χ., θα υλοποιηθεί ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα έκτακτης ανάγκης, το οποίο θα παρέχει άμεση εξυπηρέτηση σε πολίτες, που ζουν μόνοι τους και χρειάζονται σε έκτακτες περιπτώσεις τη βοήθεια γιατρού, νοσηλευτή ακόμα και ασθενοφόρου.

otealert

Περισσότερα...

Σελίδα 9 από 10

HP exam demo H3C exam demo